Title Image

Sittard

Party Sittard – Lekker dansen op alle soorten muziek. Onze DJ’s draaien vanaf 20:30 uur de lekkerste nummers voor iedereen vanaf 30 jaar die graag wil uitgaan. Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook!

Voorverkoop in de ticketshop t/m de laatste maandag voor het feest voor maar € 12,50!
Daarna € 15,00.

Het ticket voor 30+ Dancing Party is inclusief garderobe, toiletgebruik en enkele hapjes. Komt allen en neem eventueel iemand mee! Trek je stoute (dans)schoenen aan!

TICKETS:

Zin in een gezellige avond uit?

Klik op de foto om kaarten te bestellen voor 30+ Dancing Party

Meld je nu aan voor een gezellige avond met de beste dance classics, top 40, disco, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer. Meer info: Muziek

WETEN WAT WIJ NOG MEER DOEN?

Over 30+ Dancing Party

Wanneer?
Zaterdag 5 oktober 2024

Hoe laat?
20:30 – 01:30 uur

Waar?

Fletcher Hotel Sittard
Milaanstraat 115
6135 LH Sittard

Route:
Kijk hier voor de route.

Volg alle details:

30+ Dancing Party vindt plaats in het Fletcher Wellness Hotel Sittard – uniek gelegen aan de N276 (dichtbij de A2) naast het voetbalstadion van Fortuna en vlakbij het centrum van Sittard. Zeer centraal gelegen en erg goed bereikbaar vanaf Geleen, Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Stein, Meerssen, Born, Valkenburg, Brunssum, Landgraaf en Voerendaal. Ruime betaalde parkeergelegenheid maar ook met het OV goed bereikbaar met bushalte voor het hotel. Deze prachtige locatie heeft een mooie feestzaal waar de party gegeven wordt, met een dansvloer, statafels, bar en zitjes.

Natuurlijk is het bij Fletcher ook mogelijk om voor het feest te dineren en/of na het feest te blijven overnachten. Kijk op de site voor alle mogelijkheden waaronder ook wellness en maak de uitgaansavond helemaal compleet. Fletcher…geeft altijd een vertrouwd feestelijk gevoel.

 

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellige party voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s draaien hits van de 80’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan – voor elk wat wils – doorgaans in de originele versies en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

 

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig en relaxed uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.
Vier jij je verjaardag op een 30+ Dancing Party, laat het ons vooraf weten en je krijgt extra aandacht.

 

Kosten voor 30+ Dancing Party zijn € 12,50 wanneer je jouw ticket online aanschaft t/m de laatste maandag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief, garderobe, toiletgebruik en enkele hapjes.
Tickets na de laatste maandag en aan de deur zijn € 15,-. Parkeerkosten zitten NIET bij het ticket inbegrepen.

Een impressie van 30+ Dancing Party

Mis niets! Meld je aan voor de nieuwsbrief

BEKIJK DE FOTO’S
Nieuwsgierig hoe het feest de voorgaande keren was?
Klik hier

HEB JE AL EEN ACCOUNT?

Fletcher Hotel Sittard
30+ Dancing Party vindt plaats in het
prachtige Fletcher Hotel Sittard
De belangrijkste redenen om langs te komen

Het zijn er vijf

icons-5-redenen
1. Jezelf kunnen zijn. Alles mag en niks moet; gewoon doen waar je zin in hebt!
icons-5-redenen2
2. Alleen maar leeftijdsgenoten. Geen tieners en twintigers.
icons-5-redenen3
3. Alle soorten muziek en verzoeknummers mogelijk.
icons-5-redenen4
4. Altijd een gezellige en ongedwongen sfeer.
icons-5-redenen5
5. Niet te massaal maar gewoon gezellig.

Andere gasten zeggen

Meer informatie: info@dancing-party.nl

30+ Dancing Party is onderdeel van MusicParty4U BV – ingeschreven bij de KvK onder nummer 81980221. Kantoor: Noordersingel 20-L, 3755 EZ te Eemnes – BTW-nummer NL862291720B01. Vragen m.b.t. administratieve of financiële transacties kunt u sturen aan: administratie@dancing-party.nl