Title Image

30+ Dancing Party Organiseren

ZELF EEN 30+ DANCING PARTY
OP JOUW LOCATIE ORGANISEREN?

Zelf een 30+ Dancing Party organiseren kan ook. Heb jij een mooie horeca-locatie waar minimaal 250 mensen kunnen dansen? Dan willen we graag met je praten! Haal dit unieke concept in huis en laat je gasten feesten.

Wanneer?
Ongeveer 1 x in de 2 à 3 maanden

 

Hoe laat?
Vanaf 20:30 uur

 

Waar?
JOUW Locatie

 

Route:
Een route om te downloaden.

 

Entree in de voorverkoop is € 12,50
De entree aan de deur is € 15,-

30+ DANCING PARTY
30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellige party voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Deze doelgroep wil leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. De DJ’s draaien op een 30+ Dancing Party hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan, doorgaans in de originele versies en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn verzoekjes ook van harte welkom.

 

LOCATIE
Heb jij een mooie horeca-locatie waar 250 of meer 30 plussers kunnen dansen dan willen we graag met je praten. 30+ Dancing Party is altijd op zoek naar nieuwe locaties. We werken middels een duidelijke verdeelsleutel die we graag in een persoonlijk gesprek toelichten. Het concept is gebaseerd op gezamenlijk ondernemen. Jij de locatie – wij zorgen voor de invulling; de promotie van het feest, de ticketverkoop en de muzikale invulling. Ontzorgen noemen we dat!

 

FREQUENTIE
30+ Dancing Party is een feest dat bij voorkeur meermaals per jaar gehouden wordt op een locatie. Het idee is dus wel dat de locatie minimaal 2 x per jaar beschikbaar is voor een 30+ Dancing Party. Maar we starten altijd met één. De invulling is altijd in gezamenlijk overleg en kan gepland worden op momenten dat de vraag naar locaties wat minder is – dus ook om de stillere periodes een mooie invulling te geven voor jouw horeca-locatie.

 

MEER WETEN?
Neem contact op met 30+ Dancing Party middels de e-mail en we zorgen dat we snel met elkaar een mooi feest kunnen geven. info@dancing-party.nl

Meer informatie: info@dancing-party.nl