Title Image

Groningen

Party in Groningen – Lekker dansen op alle soorten muziek. Onze DJ’s draaien vanaf 20:30 uur de lekkerste nummers voor iedereen vanaf 30 jaar die graag wil uitgaan. Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook! Grunn gaat los!

Voorverkoop in de ticketshop t/m de laatste maandag voor het feest voor maar € 12,50!
Daarna € 15,00.

Het ticket voor 30+ Dancing Party is inclusief garderobe, toiletgebruik en enkele hapjes. Komt allen en neem eventueel iemand mee! Trek je stoute (dans)schoenen aan!

TICKETS:

Zin in een gezellige avond uit?

Klik op de foto om kaarten te bestellen voor 30+ Dancing Party

Meld je nu aan voor een gezellige avond met de beste dance classics, top 40, disco, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer. Meer info: Muziek

WETEN WAT WIJ NOG MEER DOEN?

Over 30+ Dancing Party

Wanneer?
Zaterdag 25 november 2023

Hoe laat?
20:30 – 01:30 uur

Waar?
DOT
Vrydemalaan 2
9713 WS Groningen

Route:
Kijk hier voor de route.

Volg alle details:

30+ Dancing Party vindt plaats in DOT – in het centrum van Groningen, op een geweldige plek aan het stadsstrand. Centraal gelegen en zeer goed bereikbaar vanaf Delfzijl, Winschoten, Stadskanaal, Assen en Drachten. Deze unieke en veelzijdige locatie heeft een ruime dansvloer, gezellige zitjes en grote bar maar ook een heerlijke buitenplaats (stadsstrand). Gedurende de avond komen er geregeld hapjes voorbij. DJ Bennie/BB-Gold is de DJ uit Grunn zelf en staat garant voor een topavond! Natuurlijk is het bij DOT ook mogelijk om voor het feest een hapje te eten. Kijk op de site voor alle mogelijkheden en maak de uitgaansavond helemaal compleet.

Advies: Indien met auto. Precies tegenover DOT is een parkeergarage – Boterdiep Bloemsingel (parkeerkosten zitten NIET bij het ticket inbegrepen).

 

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellige party voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s draaien hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan – voor elk wat wils – doorgaans in de originele versies en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

 

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig en relaxed uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.
Vier jij je verjaardag op een 30+ Dancing Party, laat het ons vooraf weten en je krijgt extra aandacht.

 

Kosten voor 30+ Dancing Party in “het Groningse” zijn € 12,50 wanneer je jouw ticket online aanschaft t/m de laatste maandag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief garderobe, toiletgebruik en enkele hapjes. Tickets na de laatste maandag en aan de deur zijn € 15,-.

Een impressie van 30+ Dancing Party

Mis niets! Meld je aan voor de nieuwsbrief

BEKIJK DE FOTO’S
Nieuwsgierig hoe het feest de voorgaande keren was?
Klik hier

HEB JE AL EEN ACCOUNT?

DOT
30+ Dancing Party vindt plaats in DOT in het centrum van Groningen
De belangrijkste redenen om langs te komen

Het zijn er vijf

icons-5-redenen
1. Jezelf kunnen zijn. Alles mag en niks moet; gewoon doen waar je zin in hebt!
icons-5-redenen2
2. Alleen maar leeftijdsgenoten. Geen tieners en twintigers.
icons-5-redenen3
3. Alle soorten muziek en verzoeknummers mogelijk.
icons-5-redenen4
4. Altijd een gezellige en ongedwongen sfeer.
icons-5-redenen5
5. Niet te massaal maar gewoon gezellig.

Andere gasten zeggen

Meer informatie: info@dancing-party.nl

30+ Dancing Party is onderdeel van MusicParty4U BV – ingeschreven bij de KvK onder nummer 81980221. Kantoor: Noordersingel 20-L, 3755 EZ te Eemnes – BTW-nummer NL862291720B01. Vragen m.b.t. administratieve of financiële transacties kunt u sturen aan: administratie@dancing-party.nl