Zwaag

Nieuw in West-Friesland: 30+ Dancing Party Zwaag. Vanaf 20:30 uur de lekkerste nummers voor 30-ers, 40-ers en 50-ers die graag willen uitgaan; iedereen is welkom! Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook!

Over 30+ Dancing Party

Wanneer?

29 september 2018

 

Hoe laat?
Vanaf 20:30 uur

 

Waar?
De Witte Valk
Dorpsstraat 175
1689 GB Zwaag

 

Route:
Klik hier om de route te bekijken.

 

Volg alle details

30+ Dancing Party vindt plaats in Partycentrum De Witte Valk in Zwaag. Goed bereikbaar vanaf Hoorn, Medemblik, Purmerend, Alkmaar en Heerhugowaard. Deze bekende locatie heeft een ruime dansvloer. Gedurende de avond komen er geregeld warme en koude hapjes voorbij.

 

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s draaien alle hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan maar ook de Nederlandstalige hits komen zeker voorbij. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

 

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.

 

Vier jij je verjaardag op een 30+ Dancing Party en/of kom je met meer dan 10 mensen, laat het ons vooraf weten en je krijgt elke 5e entree gratis.

 

De entree in de voorverkoop is € 12,50 t/m de laatste donderdag voor het feest. Aan de deur is € 15,-. Deze tickets zijn inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en koude hapjes.

Een impressie van 30+ Dancing Party

Mis niets! Meld je aan voor de nieuwsbrief

* verplicht veld

WETEN WAT WIJ NOG MEER DOEN?

BEKIJK DE FOTO’S
Nieuwsgierig hoe het feest de voorgaande keren was?
Klik hier

Voorverkoop in de ticketshop t/m de laatste donderdag voor het feest voor maar € 12,50!

Het ticket voor 30+ Dancing Party is inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en koude hapjes.
Komt allen en neem eventueel iemand mee! Trek je stoute (dans)schoenen aan!
Zin in een gezellige avond uit?

Klik op de foto om kaarten te bestellen voor 30+ Dancing Party

Meld je nu aan voor een gezellige avond met de beste danceclassics, top 40, disco, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer.

HEB JE AL EEN ACCOUNT?

DE WITTE VALK
30+ Dancing Party vindt plaats in het centrum van Zwaag in Partycentrum De Witte Valk. Het enthousiaste team doet haar uiterste best om dit feestje onvergetelijk te maken.
De belangrijkste redenen om langs te komen

Het zijn er vijf

icons-5-redenen
1. Jezelf kunnen zijn. Alles mag en niks moet… gewoon doen waar je zin in hebt!
icons-5-redenen2
2. Alleen maar leeftijdsgenoten. Geen tieners en twintigers maar vooral dertigers en veertigers aanwezig.
icons-5-redenen3
3. Alle soorten muziek en verzoeknummers mogelijk.
icons-5-redenen4
4. Altijd een gezellige en ongedwongen sfeer.
icons-5-redenen5
5. Niet te massaal maar gewoon gezellig.

Andere gasten zeggen

Meer informatie: info@dancing-party.nl

30+ Dancing Party is onderdeel van MusicParty4U.nl. MusicParty4U.nl is een samenwerkingsverband van Rich Go! Music – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32105797 – en Hilhorst Grafische Vormgeving BV h.o. GrafiMedia Groep – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32132797. Vestigingsadres: GrafiMedia Groep, Palmpolstraat 51, 1327 CB te Almere – BTW-nummer NL819137650B01. Met vragen over financiële transacties kunt u zich richten tot info@grafimediagroep.nl.