Kampen

Nieuw in de regio Overijssel en Flevoland – Lekker dansen op alle soorten muziek. Onze DJ’s draaien vanaf 20:30 uur de lekkerste nummers voor 30-ers, 40-ers en 50-ers die graag willen uitgaan; iedereen is welkom! Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook!

Voorverkoop in de ticketshop t/m de laatste donderdag voor het feest voor maar € 12,50!

Het ticket voor 30+ Dancing Party is inclusief parkeren, garderobe en toiletgebruik. Komt allen en neem eventueel iemand mee! Trek je stoute (dans)schoenen aan!
Zin in een gezellige avond uit?

Klik op de foto om kaarten te bestellen voor 30+ Dancing Party

Meld je nu aan voor een gezellige avond met de beste danceclassics, top 40, disco, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer.

WETEN WAT WIJ NOG MEER DOEN?

Over 30+ Dancing Party

Wanneer?
Zaterdag 2 november 2019

 

Hoe laat?
Vanaf 20:30 uur

 

Waar?
Meet-Point Party Center
Veerweg 5
8262 BJ Kampen

 

Route:
Klik hier om de route te bekijken.

 

Volg alle details

30+ Dancing Party vindt plaats in Meet-Point Party Center in Kampen. Centraal gelegen aan de N50 en zeer goed bereikbaar vanuit Flevoland, Meppel en Zwolle. De locatie ligt nabij de haven van dit prachtige dorp. Met het OV kun je met de trein naar station IJsselmuiden, van daaruit is het een kleine 15 minuten tot de locatie. Deze prachtige locatie heeft een grote zaal met een ruime dansvloer, gezellige zitjes en leuke bar. Kortom alle ingrediënten aanwezig voor een topfeest!

 

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken of eten (er is een uitgebreide menukaart aanwezig met ook kleine hapjes erop zoals broodjes, een patatje en borrelplankjes/bittergarnituren). Onze DJ’s draaien alle hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

 

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.

 

Vier jij je verjaardag op een 30+ Dancing Party en/of kom je met meer dan 10 mensen, laat het ons vooraf weten en je krijgt elke 5e entree gratis.

 

Kosten voor 30+ Dancing Party in Kampen zijn € 12,50 wanneer je jouw ticket online aanschaft t/m de laatste donderdag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief parkeren (aan de Noordweg bij de Buitenhaven -ruime dubbeldeks parkeergarage-, Veerweg, Berklaan of Havenweg), garderobe en toiletgebruik. Entree aan de deur is € 15,-.

Een impressie van 30+ Dancing Party

Mis niets! Meld je aan voor de nieuwsbrief

* verplicht veld
BEKIJK DE FOTO’S
Nieuwsgierig hoe het feest de voorgaande keren was?
Klik hier

HEB JE AL EEN ACCOUNT?

MEET-POINT PARTY CENTER
30+ Dancing Party vindt plaats in het Meet-Point Party Center nabij de haven van Kampen.
De belangrijkste redenen om langs te komen

Het zijn er vijf

icons-5-redenen
1. Jezelf kunnen zijn. Alles mag en niks moet; gewoon doen waar je zin in hebt!
icons-5-redenen2
2. Alleen maar leeftijdsgenoten. Geen tieners en twintigers.
icons-5-redenen3
3. Alle soorten muziek en verzoeknummers mogelijk.
icons-5-redenen4
4. Altijd een gezellige en ongedwongen sfeer.
icons-5-redenen5
5. Niet te massaal maar gewoon gezellig.

Andere gasten zeggen

Meer informatie: info@dancing-party.nl

30+ Dancing Party is onderdeel van MusicParty4U.nl. MusicParty4U.nl is een samenwerkingsverband van Rich Go! Music – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32105797 – en Hilhorst Grafische Vormgeving BV h.o. GrafiMedia Groep – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32132797. Vestigingsadres: GrafiMedia Groep, Palmpolstraat 51, 1327 CB te Almere – BTW-nummer NL819137650B01. Met vragen over financiële transacties kunt u zich richten tot info@grafimediagroep.nl.