Title Image

Joure

Nieuw en uniek in het mooie Friesland – Lekker dansen op alle soorten muziek. Onze DJ’s draaien vanaf 20:00 uur de lekkerste nummers voor 30-ers, 40-ers en 50-ers die graag willen uitgaan; iedereen is welkom! Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook. Fryslân boppe!

Voorverkoop in de ticketshop t/m de laatste maandag voor het feest voor maar € 12,50!

Het ticket voor 30+ Dancing Party is inclusief parkeren, garderobe, warme en koude hapjes en toiletgebruik. Komt allen en neem eventueel iemand mee! Trek je stoute (dans)schoenen aan!
Zin in een gezellige avond uit?

Klik op de foto om kaarten te bestellen voor 30+ Dancing Party

Meld je nu aan voor een gezellige avond met de beste dance classics, top 40, disco, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer. Meer info: Muziek

WETEN WAT WIJ NOG MEER DOEN?

Over 30+ Dancing Party

Wanneer?
Zaterdag…

Hoe laat?
Vanaf 20:00 uur

Waar?
Partycentrum ‘t Haske
Vegelinsweg 20
8501 BA Joure

Route:
Klik hier om de route te bekijken.

Volg alle details:

30+ Dancing Party vindt plaats in Partycentrum ‘t Haske in Joure. Centraal gelegen aan de A7 en zeer goed bereikbaar vanuit Sneek en Heerenveen maar ook via de A32 vanuit Wolvega en Leeuwarden goed bereikbaar. De locatie ligt aan de rand van Joure. Met het OV kun je met de bus in Joure komen, vanaf halte Tolhuswei is het ongeveer 3 minuten tot de locatie. Deze prachtige locatie heeft een grote zaal met een ruime dansvloer, gezellige zitjes en leuke bar. Rondom het complex is een ruime (gratis) parkeerplaats. Kortom alle ingrediënten aanwezig voor een topfeest!

 

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken of eten. Onze DJ’s draaien hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan in de originele versies en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

 

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.

 

Vier jij je verjaardag op een 30+ Dancing Party en/of kom je met meer dan 10 mensen, laat het ons vooraf weten en je krijgt elke 5e entree gratis.

 

Kosten voor 30+ Dancing Party in Joure zijn € 12,50 wanneer je jouw ticket online aanschaft t/m de laatste maandag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief parkeren, garderobe, warme en koude hapjes en toiletgebruik. Entree aan de deur is € 15,-.

Een impressie van 30+ Dancing Party

Mis niets! Meld je aan voor de nieuwsbrief

BEKIJK DE FOTO’S
Nieuwsgierig hoe het feest de voorgaande keren was?
Klik hier

HEB JE AL EEN ACCOUNT?

PARTYCENTRUM ‘T HASKE
30+ Dancing Party vindt plaats in Partycentrum ‘t Haske in Joure
De belangrijkste redenen om langs te komen

Het zijn er vijf

icons-5-redenen
1. Jezelf kunnen zijn. Alles mag en niks moet; gewoon doen waar je zin in hebt!
icons-5-redenen2
2. Alleen maar leeftijdsgenoten. Geen tieners en twintigers.
icons-5-redenen3
3. Alle soorten muziek en verzoeknummers mogelijk.
icons-5-redenen4
4. Altijd een gezellige en ongedwongen sfeer.
icons-5-redenen5
5. Niet te massaal maar gewoon gezellig.

Andere gasten zeggen

Meer informatie: info@dancing-party.nl

30+ Dancing Party is onderdeel van MusicParty4U.nl. MusicParty4U.nl is een samenwerkingsverband van Rich Go! Music – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32105797 – en Hilhorst Grafische Vormgeving BV h.o. GrafiMedia Groep – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32132797. Vestigingsadres: GrafiMedia Groep, Noordersingel 20-L, 3755 EZ te Eemnes – BTW-nummer NL819137650B01. Met vragen over financiële transacties kunt u zich richten tot info@grafimediagroep.nl.