Title Image

Hilversum

Uniek in het Gooi en (verre) omstreken – Lekker dansen op alle soorten muziek. Onze DJ’s draaien vanaf 20:30 uur de lekkerste nummers voor 30-ers, 40-ers en 50-ers die graag willen uitgaan; iedereen is welkom! Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook!

Voorverkoop in de ticketshop t/m de laatste maandag voor het feest voor maar € 12,50!

Het ticket voor 30+ Dancing Party is inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en koude hapjes. Komt allen en neem eventueel iemand mee! Trek je stoute (dans)schoenen aan!
Zin in een gezellige avond uit?

Klik op de foto om kaarten te bestellen voor 30+ Dancing Party

Meld je nu aan voor een gezellige avond met de beste dance classics, top 40, disco, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer.

WETEN WAT WIJ NOG MEER DOEN?

Over 30+ Dancing Party

Wanneer?
Zaterdag 26 oktober 2019

Hoe laat?
Vanaf 20:30 uur

Waar?
Landgoed Zonnestraal
Loosdrechtsebos 15/17
1213 RH Hilversum
(volg na de slagboom de bordjes met nummer 15/17)

Route:
Kijk hier voor de route of download hem hier.

Volg alle details

30+ Dancing Party vindt plaats op het schitterende landgoed Zonnestraal op de grens van Loosdrecht en Hilversum. Centraal gelegen en zeer goed bereikbaar vanaf Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. Deze unieke locatie heeft een ruime dansvloer, gezellige zitjes, balkon en grote bar. Gedurende de avond komen er geregeld warme en/of koude hapjes voorbij.

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s draaien alle hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.

Vier jij je verjaardag op een 30+ Dancing Party en/of kom je met meer dan 10 mensen, laat het ons vooraf weten en je krijgt elke 5e entree gratis.

Kosten voor 30+ Dancing Party in het Gooi zijn € 12,50 wanneer je jouw ticket online aanschaft t/m de laatste maandag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en/of koude hapjes. Tickets na de laatste maandag en aan de deur zijn € 15,-.

Een impressie van 30+ Dancing Party

Mis niets! Meld je aan voor de nieuwsbrief

* verplicht veld
BEKIJK DE FOTO’S
Nieuwsgierig hoe het feest de voorgaande keren was?
Klik hier

HEB JE AL EEN ACCOUNT?

LANDGOED ZONNESTRAAL
30+ Dancing Party vindt plaats op het schitterende landgoed Zonnestraal op de grens van Loosdrecht en Hilversum.

.

De belangrijkste redenen om langs te komen

Het zijn er vijf

icons-5-redenen
1. Jezelf kunnen zijn. Alles mag en niks moet; gewoon doen waar je zin in hebt!
icons-5-redenen2
2. Alleen maar leeftijdsgenoten. Geen tieners en twintigers.
icons-5-redenen3
3. Alle soorten muziek en verzoeknummers mogelijk.
icons-5-redenen4
4. Altijd een gezellige en ongedwongen sfeer.
icons-5-redenen5
5. Niet te massaal maar gewoon gezellig.

Andere gasten zeggen

Meer informatie: info@dancing-party.nl

30+ Dancing Party is onderdeel van MusicParty4U.nl. MusicParty4U.nl is een samenwerkingsverband van Rich Go! Music – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32105797 – en Hilhorst Grafische Vormgeving BV h.o. GrafiMedia Groep – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32132797. Vestigingsadres: GrafiMedia Groep, Noordersingel 20-L, 3755 EZ te Eemnes – BTW-nummer NL819137650B01. Met vragen over financiële transacties kunt u zich richten tot info@grafimediagroep.nl.