Title Image

Heemstede

Uniek in de regio Haarlem en (verre) omstreken – Lekker dansen op alle soorten muziek. Onze DJ’s draaien vanaf 20:00 uur de lekkerste nummers voor 30-ers, 40-ers en 50-ers die graag willen uitgaan; iedereen is welkom! Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook!

 

Zodra een nieuwe datum in Het Oude Slot voor een feestavond bekend is, wordt dat direct hier en op onze Facebook-pagina neergezet!
 

Voorverkoop in de ticketshop t/m de laatste maandag voor het feest voor maar € 12,50!

Het ticket voor 30+ Dancing Party is inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en koude en warme hapjes. Komt allen en neem eventueel iemand mee! Trek je stoute (dans)schoenen aan!
Zin in een gezellige avond uit?

Klik op de foto om kaarten te bestellen voor 30+ Dancing Party

Meld je nu aan voor een gezellige avond met de beste dance classics, top 40, disco, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer. Meer info: Muziek

WETEN WAT WIJ NOG MEER DOEN?

Over 30+ Dancing Party

Wanneer?
Zaterdag ?? ?? 2020

Hoe laat?
Vanaf 20:00 uur

Waar?
Het Oude Slot
Ringvaartlaan 11
2103 XV Heemstede

Route:
Kijk hier voor de route.

Volg alle details:

30+ Dancing Party vindt plaats in Het Oude Slot te Heemstede. Centraal gelegen en zeer goed bereikbaar vanaf Haarlem, Amsterdam, Alkmaar en Den Haag. Deze schitterende locatie heeft een sfeervolle dansvloer, gezellige lounge-ruimte en twee bars. Waan jezelf een ware feestende kasteeldame of kasteelheer. Gedurende de avond komen er geregeld koude en warme hapjes voorbij.

 

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s draaien hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan in de originele versies en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

 

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.

 

Vier jij je verjaardag op een 30+ Dancing Party en/of kom je met meer dan 10 mensen, laat het ons vooraf weten en je krijgt elke 5e entree gratis.

 

Kosten voor 30+ Dancing Party in Heemstede zijn € 12,50 wanneer je jouw ticket online aanschaft t/m de laatste maandag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en koude en warme hapjes. Tickets na de laatste maandag en aan de deur zijn € 15,-.

Een impressie van 30+ Dancing Party

Mis niets! Meld je aan voor de nieuwsbrief

* verplicht veld
BEKIJK DE FOTO’S
Nieuwsgierig hoe het feest de voorgaande keren was?
Klik hier

HEB JE AL EEN ACCOUNT?

HET OUDE SLOT HEEMSTEDE
30+ Dancing Party vindt plaats in het Oude Slot te Heemstede

.

De belangrijkste redenen om langs te komen

Het zijn er vijf

icons-5-redenen
1. Jezelf kunnen zijn. Alles mag en niks moet; gewoon doen waar je zin in hebt!
icons-5-redenen2
2. Alleen maar leeftijdsgenoten. Geen tieners en twintigers.
icons-5-redenen3
3. Alle soorten muziek en verzoeknummers mogelijk.
icons-5-redenen4
4. Altijd een gezellige en ongedwongen sfeer.
icons-5-redenen5
5. Niet te massaal maar gewoon gezellig.

Andere gasten zeggen

Meer informatie: info@dancing-party.nl

30+ Dancing Party is onderdeel van MusicParty4U.nl. MusicParty4U.nl is een samenwerkingsverband van Rich Go! Music – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32105797 – en Hilhorst Grafische Vormgeving BV h.o. GrafiMedia Groep – ingeschreven bij de KvK onder nummer 32132797. Vestigingsadres: GrafiMedia Groep, Noordersingel 20-L, 3755 EZ te Eemnes – BTW-nummer NL819137650B01. Met vragen over financiële transacties kunt u zich richten tot info@grafimediagroep.nl.