Title Image

Emmen/Coevorden

Voor Emmen, Coevorden, Hoogeveen en (verre) omstreken – Lekker dansen op alle soorten muziek. Onze DJ’s draaien vanaf 20:00 uur de lekkerste nummers voor 30-ers, 40-ers en 50-ers die graag willen uitgaan. Iedereen is welkom. Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook!

DE VERBORGEN PAREL VAN DRENTHE HEEFT ‘T

Voorverkoop in de ticketshop t/m de laatste maandag voor het feest voor maar € 12,50!
Daarna € 15,00.

Het ticket voor 30+ Dancing Party is inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en koude hapjes. Komt allen en neem eventueel iemand mee! Trek je stoute (dans)schoenen aan!

TICKETS:

Zin in een gezellige avond uit?

Klik op de foto om kaarten te bestellen voor 30+ Dancing Party

Meld je nu aan voor een gezellige avond met de beste dance classics, top 40, disco, soul, funk, rock ‘n’ roll, salsa, merengue en veel meer. Meer info: Muziek

WETEN WAT WIJ NOG MEER DOEN?

Over 30+ Dancing Party

Wanneer?
Zaterdag 22 oktober 2022

Hoe laat?
20:00 – 01:00 uur

Waar?
Ermerstrand
Steenbakkersweg 3
7843 RM Erm (gemeente Coevorden)

Route:
Klik hier om de route te bekijken.

Volg alle details:

30+ Dancing Party vindt plaats op een alom bekende, mooie en gezellige locatie: Ermerstrand in Erm; de verborgen parel van Drenthe. De locatie is centraal gelegen en zeer goed bereikbaar vanaf Emmen, Coevorden, Klazienaveen, Hoogeveen, Assen, Stadskanaal, Meppel, Zwolle, Dedemsvaart en Hardenberg. Deze unieke locatie – een begrip in de regio – staat garant voor een feestelijke en gezellige sfeer en heeft een zeer ruime dansvloer met veel zitjes; een prachtige zaal. Gedurende de avond komen er geregeld warme en/of koude hapjes voorbij. Ook is het mogelijk te dineren vooraf en/of te blijven overnachten, klik hier voor meer info of neem contact op met de receptie.

 

Een ruim gratis parkeerterrein is aanwezig! Zodra je bent aangekomen aan de rand van Recreatiepark Ermerstrand volg je de borden richting de centrale receptie. Het is een slingerweg over het park waar alleen stapvoets gereden mag worden. Na circa 5 minuten kom je aan bij de centrale receptie alwaar je links van het receptiegebouw parkeerplaatsen aantreft. Vanaf de parkeerplaats loop je (links of rechts om de receptie heen) richting het strand. In dit gebouw aan de achterkant van de receptie bevindt zich ook de hoofdingang naar de zaal “De Beachclub” waarin het feest is

 

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s draaien hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan in de originele versies en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

 

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig en relaxed uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.
Vier jij je verjaardag op een 30+ Dancing Party, laat het ons vooraf weten en je krijgt extra aandacht.

 

Kosten voor 30+ Dancing Party in Ermerstrand zijn € 12,50 wanneer je jouw ticket online aanschaft t/m de laatste maandag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en/of koude hapjes. Tickets na de laatste maandag en aan de deur zijn € 15,-.

Een impressie van 30+ Dancing Party

Mis niets! Meld je aan voor de nieuwsbrief

BEKIJK DE FOTO’S
Nieuwsgierig hoe het feest de voorgaande keren was?
Klik hier

HEB JE AL EEN ACCOUNT?

ERMERSTRAND
30+ Dancing Party vindt plaats in het prachtige Ermerstrand aan de rand van Erm, tussen Emmen en Coevorden
De belangrijkste redenen om langs te komen

Het zijn er vijf

icons-5-redenen
1. Jezelf kunnen zijn. Alles mag en niks moet; gewoon doen waar je zin in hebt!
icons-5-redenen2
2. Alleen maar leeftijdsgenoten. Geen tieners en twintigers.
icons-5-redenen3
3. Alle soorten muziek en verzoeknummers mogelijk.
icons-5-redenen4
4. Altijd een gezellige en ongedwongen sfeer.
icons-5-redenen5
5. Niet te massaal maar gewoon gezellig.

Andere gasten zeggen

Meer informatie: info@dancing-party.nl

30+ Dancing Party is onderdeel van MusicParty4U BV – ingeschreven bij de KvK onder nummer 81980221.
Kantoor: Noordersingel 20-L, 3755 EZ te Eemnes – BTW-nummer NL862291720B01.
Vragen m.b.t. administratieve of financiële transacties kunt u sturen aan: administratie@dancing-party.nl